13
Sub, Srp
11 Novi članci

Aktualno

U Oštroj Luci će u srijedu (10. travnja) biti održan humanitarno-nogometni spektakl u sklopu kojeg će Humane zvijezde Hrvatske i Veterani Orašja odigrati humanitarnu nogometnu utakmicu.

U Oštroj Luci je u subotu održano 23. sportsko natjecanje invalida Domovinskog rata, Zajednice Udruga HVIDR-a HVO Herceg Bosna Županije Posavske, na kojem su se natjecali hrvatski ratni vojni invalidi HVO-a Grada Orašja, općina Domaljevac-Šamac i Odžak, te HVIDR-e HVO Tuzla-Soli i Ravne-Brčko.

Posavska čipka, u svoj svojoj raskoši, ljepoti i jedinstvenosti i ove će godine dobiti prestižno mjesto na 27. Međunarodnom festivalu čipke u Lepoglavi, koji počinje danas i traje do nedjelje 17. ovoga mjeseca.

U organizaciji Sportsko ribolovnog saveza BiH, na reviru u O.Luci kraj Orašja održano je 3. kolo Premijer lige BiH u lovu šarana i amura.

U Oštroj Luci je u proteklu subotu održano Športsko natjecanje invalida Domovinskog rata, Zajednice Udruge Hvidra HVO HB Županije Posavske.

U Oštroj Luci je danas obilježena 30. obljetnica povijesne borbe „Boj na Galića“, posebno važne za obranu ovih povijesnih hrvatskih prostora.