13
Sub, Srp
11 Novi članci

10 načina kako impresionirati muškarca već na prvom spoju

Zanimljivosti
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pokušajte saznati o njemu neke osnovne stvari, ali nemojte se ponašati kao da je na policijskom ispitivanju. Postavljanje pitanja muškarcu pokazuje da ste zainteresirani za upoznavanje

Na spoju ste i želite impresionirati (iako bi osjećaj trebao biti obostran i on bi se trebao nadati da će i vas impresionirati). Da biste bili impresivni, ne morate se previše truditi.

POGLEDAJTE VIDEO:

U pravilu, dečki su prilično jednostavni. Ako ga zanima kako izgledate, zvučite i mirišete, ne morate izvoditi čuda da biste ostavili dobar prvi dojam. Ali da biste stvarno bili impresivni i imali fenomenalan spoj, samo učinite sljedeće i impresionirat ćete dečka s kojim ste izašli:24sata

1. Stigli ste na vrijeme

Nitko ne voli čekati... Osim toga, dok vi kasnite, on bi mogao upoznati nekog drugog! Iskoristite sve vrijeme koje imate kako biste ga bolje upoznali i dobro se zabavili. 

2. Prikladno ste odjeveni

Ako vas je pozvao na večeru, nemojte se pojavljivati ​​u trapericama, odjenite se za tu priliku! Ako idete na spoj koji uključuje šetnju ili planinarenje, nosite sportsku odjeću. Svidjet će mu se trud koji ste uložili da primjereno izgledate.

3. Ne opijate se 

Jedan koktel, jedno pivo ili jedna čaša vina i to je to. Naravno, alkohol će vam pomoći da se opustite, ali ne želite mumljati ili ispasti pijanica.

4. Nema suza

Plakanje je alarmantno. Još jedan razlog da ostanete trijezni, pogotovo ako ste sentimentalni tip koji poslije par čaša ispušta dušu na stol!24sata

5. Ne pričajte o bivšem ili drugim dečkima s kojima izlazite

Pomislili biste da je to zdrav razum, ali iznenađujuće je koliko ljudi to čini.

6. Ponudite se platiti

Iako je kao običaj da muškarac plaća na spoju, ipak je lijepo ponuditi platiti račun ili bar sudjelovati u računu (ako ste dugo bili na spoju i puno pojeli i popili).

7. Budite prilagodljivi

Odlazak na spoj često znači da nemate pojma što vas očekuje. Ako dečko predloži nešto što nikad niste probali, poput odlaska na biljar ili na koncert benda koji svira glazbu koju inače ne slušate - probajte. Možda ostanete ugodno iznenađeni.

8. Pokazujte interes za njega, postavljajte pitanja24sata

Pokušajte saznati o njemu neke osnovne stvari, nemojte se ponašati kao da je na policijskom ispitivanju. Koja mu je omiljena boja? Koji su mu hobiji? Što ga najviše veseli ili što voli raditi u slobodno vrijeme? Postavljanje pitanja muškarcu pokazuje da ste zainteresirani za upoznavanje, zbog čega će se svaki muškarac osjećati dobro.

9. Koketni ste

Ali ne previše, dečki vole flertovati, ali riskirate izgledati previše očajno ako pretjerate s tim. Pokažite svoj smisao za humor i zaigrano flertujte, to će mu dati signal da razmišljate o potencijalnoj romansi, piše Your Tango.

10. Dijelite zanimljive (ali ne i alarmantne!) informacije o sebi

To se zove upoznavanje. Ako ste s nekim na spoju, velika je šansa da i on vas želi upoznati, pa im pružite priliku da saznaju nešto više o vama.