13
Sub, Srp
11 Novi članci

HUMANE ZVIJEZDE HRVATSKE GOSTUJU U OŠTROJ LUCI

Vijesti iz sela
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

U Oštroj Luci će u srijedu (10. travnja) biti održan humanitarno-nogometni spektakl u sklopu kojeg će Humane zvijezde Hrvatske i Veterani Orašja odigrati humanitarnu nogometnu utakmicu.

U sastavu Humanih zvijezda se očekuje nekoliko poznatih imena iz svijeta sporta i glazbe, među kojima su Dražen Ladić, Goran Vlaović, Boris Živković, Marko Babić, Miroslav Škoro, Mate Bulić i brojni drugi. Ljubitelji nogometa će imati priliku vidjeti svoje idole iz mladosti, a sportaši će se potruditi da dokažu ljudima da je sport taj koji ujedinjuje i stvara pozitivnu atmosferu. Pored nogometaša, na ovom humanitarno-nogometnom spektaklu nastupit će i poznate osobe iz javnog i društvenog života.
Kompletan prihod od ulaznica namijenjen je Osnovnoj školi Stjepana Radića Bok u svrhu opremanja sportske dvorane i kupovinu sportske opreme i rekvizita za djecu koja su iznimno talentirana za sport, tako da je jako bitno osigurati im uvjete kako bi se razvijali u pravom smjeru. Susret će započeti u 16,30 sati na stadionu NK 19. Srpanj.