13
Sub, Srp
11 Novi članci

17 sati imao erekciju: Isisali mu 1,1 litru krvi iz penisa

Humor
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Jason Garnett (23) iz Velike Britanije dobio je 24 injekcije u penis. Kaže da sad sve funkcionira uredno, samo što mu penis izgleda kao da je prošao kroz rat

 

Jason Garnett (23) iz Velike Britanije 17-satnu erekciju opisao je kao najneugodniji dan u njegovu životu.

Ispričao je da se s erekcijom probudio oko devet sati ujutro nakon seksa s prijateljicom. Tada mu još ništa nije bilo sumnjivo jer je i prije imao erekcije po sat vremena. No kad nije 'splasnula' do ručka, zalio se kantom ledene vode. Potom je pošao trčati, ali ni to nije upalilo.

Nakon osam sati povjerio se prijatelji.

- Trebali ste mu vidjeti izraz lica kad sam mu rekao. Isprva se smijao, no kasnije je shvatio da je situacija ozbiljna, kazao je Jason, a prenosi Australia News.

Konačno je mladić tada otišao u bolnicu gdje su mu dijagnosticirali prijapizam, produljenu erekciju koju ne uzrokuje seksualni nagon ili stimulacija. Ako se nešto ne poduzme, može trajno oštetiti penis.

Jasonu su liječnici iz penisa isisali 1,1 litru krvi i dali mu 24 injekcije s lijekovima kako bi ograničili dotok krvi u penis.

- Gledati ih kako mi ga bodu iglama je bilo jednostavno strašno, kao iz horor filma. Na ljestvici do 10, bol je bila desetka, kazao je. Konačno, nakon 17 sati, erekcija je prošla.

- Sad je sve normalno, izuzev činjenice da mi penis izgleda kao da je prošao rat. Sav je crno-modar, kazao je.